Ecoil - 100% naturkosmetikoljeserieECOIL

Ecoil-produkterna grundar sig på den nordiska naturens superbär, tranbärets fröolja.
Produkterna innehåller bara naturens egna bär-, växt- och fruktoljor. Naturoljornas vitaminer och fettsyror ömmar den känsligate hud samt ger huden livskraft, lyster och fukt.
Produkterna är inte testade på djur, är vegetabiliska samt innehåller ej konserveringsmedel. De innehåller inte heller starka dofter.
Ecoil-läppolja är för utvärtes bruk, men är inte skadlig om den kommer i munnen.
Om produkten kommer i ögat, skölj med rikliga mängder vatten.
Eftersom produkten är en 100 % naturprodukt, kan produktens nyans variera beroende på oljornas nyansskillnder i tillverkningspartiet.
Ecoil familjen har fått Avainlippu-märket och FI-Naturas sertifikat.

Läppolja 5ml
Ecoil-läppolja är för daglig vård av läpparna. Produkten kan användas för daglig hudvård för att förhindra att läpparna blir torra och spricker. Läppoljans kvalittiva oljor sköter om läpparnas hud genom att tillföra dem fukt och mjukhet.
Användning;
Använd läppoljan likadant som läppbalsam.

Ansiktsolja
Ecoil-ansiktsolja är för daglig vård av ansiktet. Produkten används i daglig hudvård för att förhindra och återställa hudens torrhet och symptom som beror på det.
Ansiktsoljans kvalitativa oljor och e-vitamin sköter om ansiktets hud genom att ge huden rikligt med vitaminer, fuktighet och välmående. Ansiktsoljan ger huden mjukhet och ett naturligt lyster.
Lämplig för alla hudtyper.
Användning:
Använd ansiktsoljan som en vanlig hudkräm. Portionera ut oljan på ansiktets hud med hjälp av händerna lite åt gången. Oljan är väldigt dryg.
Låt oljan dras in i huden. Bästa vårdresultatet får man  när huden är varm.Vid behov kan man upprepa behandlingen flera gånger per dag.
Ansiktsoljan kan också användas som makeup underlagskräm. Låt oljan dras ordentligt in i huden innan makeup-grundkrämen läggs på.

Hand- & nagelolja
Ecoil hand- & nagelolja är för daglig vård av händernas hud och naglar. Produkten används i daglig vård för att förhindra och reparera huden, naglarna och nagelbandens torrhet och symptom som grundar sig på det..
Högkvalitets oljor och e-vitamin vårdar händernas hud genom att tillföra rikligt med vitaminer, fuktighet och välmående. Återfuktar på djupet och stärker naglarna och nagelbanden.
Lämplig för alla hudtyper.
Användning;
Använd hand- & nageloljan som en vanlig handkräm. Massera in i huden och naglarna och låt oljan dras in. Bästa resultatet får man när huden är varm. Vid behov kan man upprepa vården flera gånger per dag.
Kan även användas vid nagelvård samt på fötterna.

Kroppsolja
Ecoil- kroppsolja är för daglig vård av kropp och även fötter. Produkten används dagligen för att förhindra och reparera hudens torrhet och symptom som beror på det. Är även lämplig för små hudskador.
Högkvalitets oljor och e-vitamin vårdar kroppens hud genom att tillföra rikligt med fettsyror, vitaminer, fuktighet samt välmående. Kroppsoljan gör huden mjuk och ger ett narturligt lyster.
Lämplig för alla hudtyper.
Andvändning:
Använd kroppsoljan som vanlig kroppslotion. Portionera oljan på kroppen med händerna. Massera och låt oljan dras in i kroppen. Bästa vårdresultatet får man när huden är varm. Vid behov kan man upprepa vården flera gånger per dag.

Skäggolja
Ecoil- skäggolja är för vård av skägg och mustasch. Produkten används vid daglig vård av skägg för att tillföra skägget livskraft, glans och yvighet. Lämplig för både kort och långt skägg.
Skäggoljan passar också på huden i ansiktet. Den lena oljan sköter på djupet även huden i ansiktet, så produkten kan även användas på väldigt kort skägg.
Pröva även på torrt och kliande hårbotten.
Ecoil- skäggolja är inte starkt parfymerad.
Lämplig för alla hudtyper.
Användning:
Portionera ut oljan i händerna och gnid in överallt i skägget. Bästa vårdresultatet får man när skägget är nytvättat. Vid behov kan behandlingen upprepas flera gånger per dag.

Hundolja
Ecoil-hundolja är för externvård av hundarnas hud och tassar. Produkten kan användas i daglig hudvård för att förhindra torrhet, mjällbildning och klåda, samt till att förhindra uttorkning av hundens trampdynor. Hundoljan är också lämplig för vård av små hudskador (skråmor, insektsbett osv), läkningen sker snabbare.
Andvändning:
Hundoljans dosering sker lättast med den medföljande, behändiga pipetten. Med hjälp av den får man oljan på huden även genom den tjockaste pälsen och oljan spridd på hudområdet som skall vårdas.
Använd oljan dagligen endast på rent och torrt område. Låt oljan dras in i huden. Bästa vårdresultatet får man när huden är varm. Vid behov kan behandlingen upprepas flera gånger per dag.

Kattolja
Ecoil-kattolja är gjord för externvård av katternas hud och tassar. Produkten kan användas i daglig hudvård för att förhindra torrhet, mjällbildning och klåda, samt till att förhindra uttorkning av kattens trampdynor. Kattoljan är också lämplig för vård av små hudskador (skråmor, insektbett osv) , läkningen sker snabbare.
Andvändning:
Kattoljans dosering sker lättast med den medföljande, behändiga pipetten. Med hjälp av den får man oljan på huden även genom den tjockaste pälsen och oljan spridd på hudområdet som skall vårdas.
Använd oljan dagligen endast på rent och torrt område. Låt oljan dras in i huden. Bästa vårdresultatet får man när huden är varm. Vid behov kan behandlingen upprepas flera gånger per dag.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti