Ecoil - 100% luonnonkosmetiikkaöljysarja

ECOIL

Ecoil -tuotteet perustuvat pohjoisen luonnon supermarjaan, karpalonsiemenöljyyn.
Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta.
Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja sekä säilöntäaineettomia.
Eivätkä ne sisällä voimakkaita tuoksuja.
Tuotteet ovat 100% luonnontuotteita, joten tuotteiden sävy voi vaihdella valmistuserän öljyjen sävynvaihteluiden mukaan.
 Ecoil perheelle on myönnetty Avainlippu-tuotemerkki ja FI-Naturan sertifikaatti.


Huuliöljy
Ecoil - huuliöljy on tarkoitettu huulien ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotetta voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoidossa estämään huulien kuivuutta ja halkeilua. Huuliöljyn laadukkaat öljyt hellivät huulien ihoa antaen niille kosteutta ja pehmeyttä.
Käyttö:
Käytä huuliöljyä tavanomaisen huulivoiteen tavoin. Huuliöljy on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön, mutta tuotteen joutumisesta suuhun ei ole haittaa. Silmiin joutunut tuote huuhdellaan runsaalla lämpimällä vedellä.

Kasvoöljy
Ecoil - kasvoöljy on tarkoitettu kasvojen ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotetta käytetään päivittäisessä ihonhoidossa estämään ja korjaamaan ihon kuivuutta ja siitä johtuvia oireita.
Kasvoöljyn laadukkaat öljyt ja E-vitamiini hellivät kasvojen ihoa antaen niille runsaasti vitamiineja, kosteutta ja hellää hyvinvointia. Kasvoöljy tuo iholle pehmoisuutta ja luonnollisen heleyden.
Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö:
Käytä kasvoöljyä tavanomaisen kasvovoiteen tavoin. Annostele öljyä kasvojen iholle käsien kautta hieman kerrallaan. Öljy on hyvin riittoisaa. Anna öljyn imeytyä kasvojen ihoon.
Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin.
Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.
Kasvoöljyä voidaan käyttää myös meikinalusvoiteena. Anna öljyn imeytyä hyvin ihoon ennen meikin pohjustusta.

Käsi- & kynsiöljy
Ecoil - käsi- & kynsiöljy on tarkoitettu käsien ihon ja kynsien päivittäiseen hoitoon.
Tuotetta käytetään päivittäisessä ihonhoidossa estämään ja korjaamaan ihon, kynsien ja kynsinauhojen kuivuutta ja siitä johtuvia oireita.
Käsi- & kynsiöljyn laadukkaat öljyt ja E-vitamiini hellivät käsien ihoa antaen niille runsaasti vitamiineja, kosteutta ja hellää hyvinvointia, sekä syväkosteuttavat ja vahvistavat kynsiä ja kynsinauhoja.
Käyttö:
Käytä käsi- & kynsiöljyä tavanomaisen käsivoiteen tavoin. Hiero ihoon ja kynsiin ja anna öljyn imeytyä. Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä. Voidaan käyttää myös kynsihuollon yhteydessä sekä jalkojen iholle.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Vartaloöljy
Ecoil - vartaloöljy on tarkoitettu vartalon ja myös jalkojen ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotetta käytetään päivittäisessä ihonhoidossa estämään ja korjaamaan ihon kuivuutta ja siitä johtuvia oireita. Soveltuu myös pienien ihovaurioiden hoitoon.
Vartaloöljyn laadukkaat öljyt ja E-vitamiini hellivät vartalon ihoa antaen niille runsaasti rasvahappoja, vitamiineja, kosteutta ja hellää hyvinvointia. Vartaloöljy tuo iholle pehmoisuutta ja luonnollisen heleyden.
Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö:
Käytä vartaloöljyä tavanomaisen vartalovoiteen tavoin. Annostele öljyä vartalon iholle käsien kautta. Hiero ja anna öljyn imeytyä ihoon. Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.

Partaöljy
Ecoil - partaöljy on tarkoitettu parran ja viiksien hoitoon. Tuotetta käytetään päivittäisessä parranhoidossa tuomaan parralle elinvoimaa, kiiltoa ja tuuheutta. Sopii sekä lyhyelle, että pitkälle parralle.
Partaöljy soveltuu myös kasvojen iholle. Hellävarainen öljy syvähoitaa myös kasvojen ihoa, joten tuotetta voidaan käyttää hyvin lyhyenkin parran hoitoon.
Kokeile myös hiuspohjan kuivumiseen ja kutinaa. Partaöljy ei ole voimakkaasti tuoksutettu.
Sopii kaikille ihotyypeille.
Käyttö:
Annostele öljyä käsiin ja hiero öljy partaan joka puolelle. Paras hoitotulos saadaan kun parta on juuri pesty. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.

Koiraöljy
Lemmikkien hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Siitä syystä kehitettiin tuotesarjan koirien iholle tarkoitetun hoitoöljyn.
Ecoil - koiraöljy on tarkoitettu koiran ihon ja tassujen hoitoon ulkoisesti. Tuotetta voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoidossa estämään kuivuutta, hilseilyä ja kutinaa, sekä tassujen polkuanturoiden kuivumista. Koiraöljy soveltuu myös pienien ihovaurioiden (naarmut, itikanpuremat jne.) hoitoon nopeuttaen niiden paranemista.
Käyttö:
Koiraöljyn annostelu iholle on helppoa näppärän pipetin kautta. Näin öljy saadaan ohjattua iholle paksunkin turkin läpi ja leviämään helposti hoidettavalle alueelle.
Käytä koiraöljyä vain puhtaalle, kuivalle alueelle päivittäin. Anna öljyn imeytyä ihoon. Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.

Kissaöljy
Lemmikkien hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Siitä syystä kehitettiin tuotesarjan kissojen iholle tarkoitetun hoitoöljyn.
Ecoil - kissaöljy on tarkoitettu kissan ihon ja tassujen hoitoon ulkoisesti. Tuotetta voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoidossa estämään kuivuutta, hilseilyä ja kutinaa, sekä tassujen polkuanturoiden kuivumista. Kissaöljy soveltuu myös pienien ihovaurioiden (naarmut, itikanpuremat jne.) hoitoon nopeuttaen niiden paranemista.
Käyttö:
Kissaöljyn annostelu iholle on helppoa näppärän pipetin kautta. Näin öljy saadaan ohjattua iholle paksunkin turkin läpi ja leviämään helposti hoidettavalle alueelle.
Käytä kissaöljyä vain puhtaalle, kuivalle alueelle päivittäin. Anna öljyn imeytyä ihoon. Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti