tiistai 26. tammikuuta 2016

Tämän haluat tietää kehosokeroinnista!

Kehosokerointi, eli suomeksi karvojen poisto, on lähtöisin muinaisesta Egyptistä, kuten aiemmin olen maininnut.
Sokerointia voi tehdä koko keholle. Yleisimmin karvoja poistetaan sääristä ja reisistä, kainaloista, kasvoista sekä bikinirajat tai brassi. Toki myös selästä, rinnasta ja käsistä poistetaan karvoja usein.

Karvojen poistoon käytetään sokerimassaa (100% luonnontuote).

Massa lämmitetään, mutta se ei ole kuumaa. Suojakäsineet käsissä massapalloa "pyöritetään" kädessä ja "vedetään" kohtaan, josta halutaan karvat poistaa. Sitten "nykäisy" ja avot, karvat jäävät palloon. Tämä kyllä vähän kirpaisee, mutta hellittää heti kun laitan käden päälle. Brassi, eli alapään karvojen poisto, sattuu tietenkin enemmän, koska paikka on arempi. Mutta jos se olisi aivan sietämätöntä, niin eihän siinä kukaan kävisi ;D ja brassiasiakkaita minulla on useita. Youtube videot, jossa ihmiset huutaa karvoja poistettaessa on yliammuttua.

Karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, eli päinvastoin kuin vahauksessa. Sokerointia voi myös tehdä samaan kohtaan useamman kerran. Sokerointi myös kuorii ihoa samalla, eli poistaa jo kuollutta ihoa. Sokerointi ei siis vahingoita ihoa millään lailla, päinvastoin. Mikäli sinulla on suonikohjuja, vältän niiden päältä ottamista (jos näin haluat).

Karvoja voi poistaa siis mistä vaan. Säännöllisellä sokeroinnilla karvankasvu hidastuu ja karva heikentyy. Sokerointia voi tehdä vuoden ympäri, myös kesällä. Ainoastaan 24h sokeroinnin jälkeen on vältettävä aurinkoa. Hoito-ohjeet kotihoitoa varten annan hoidon yhteydessä.

Jokainen karva on luonnostaan eri kasvuvaiheessa. Jotta eri karvankasvuvaiheet saadaan pois, niin sokerointia pitäisi tehdä aluksi vähintään kolme kertaa.

Hoitovälisuositukset:
Sääret 4-6 viikkoa
Kainalot 2-3 viikkoa
Brassi 4-6 viikkoa

Hintatiedot löytyvät Hinnasto-sivulta. Kerää leimoja, niin saat alennusta käynneistäsi. Eli 5 kerran jälkeen saat seuraavasta hoidosta -20%.

Vaniljalta voi myös ostaa karvan kasvua hidastavaa Slow Grow:ta tai rauhoittavaa atsuleeniöljyä Calm.

Onko hankala keksiä lahjaa sukulaiselle, ystävälle, naapurille, työkaverille tai ihan kenelle vaan? Vaniljasta saa myös lahjakortteja. Lahjakortit ovat 3 kk voimassa ja lahjasumman voi itse valita. Lahjakortti käy kaikkiin palveluihin ja tuotteisiin.
Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan Vaniljan palveluita! :)